CYBEX Balios S Lux – Urbana elegancija u svijetu dječjih kolica

Cybex, poznat po svojim inovativnim rješenjima u svijetu dječjih proizvoda, predstavlja najsuvremenija dječja kolica – Balios S Lux, elegancija u pokretu.

Balios S Lux – više od kKolica

Ova sofisticirana, trendi kolica dio su Cybex 3u1 sustava putovanja, prilagođena za korištenje od rođenja do 4 godine. Kombinirajući minimalistički dizajn s visokom funkcionalnošću, Balios S Lux pruža potpunu transformaciju – od autosjedalice (jajeta) za novorođenčad do udobnog sjedala za mališane.

Luksuz i praktičnost u jednom paketu

Ova vrhunska kolica nisu samo estetski privlačna, već i izuzetno funkcionalna. S naprednim ovjesom na sva četiri kotača, Balios S Lux prilagođena su različitim terenima, pružajući sigurna putovanja za najmlađe. Roditelji će cijeniti lakoću preklapanja kolica jednom rukom, brzu aktivaciju kočnice nogom te sofisticiranu i podesivu ručku za guranje.

Sigurnost i udobnost za vašeg mališana

Balios S Lux nudi vrhunsko iskustvo vožnje za vašeg mališana. Sjedalo je podesivo u tri položaja, uključujući ergonomski savršen ležeći položaj. S integriranom sigurnosnom kopčom u 5 točaka i sigurnosnim pojasom, briga za dobrobit vašeg djeteta je na prvom mjestu. Kolica rastu s djetetom, pružajući prilagodljivost od sigurnosnih pojaseva do podesivog oslonca za noge.

Funkcionalnosti za svaki dan

Balios S Lux nije samo elegantan, već i praktičan. UPF50+ nadstrešnica s dodatnom ventilacijom pruža udobnost u toplim danima, dok prostrana košara za kupovinu ispod sjedala olakšava brze posjete tržnici ili prijevoz sitnica.

Specifikacije

Nosivost: od rođenja do 22 kg
Dimenzije: 79-90 cm x 60 cm x 100 – 110 cm
Težina: 11,2 kg

Dodaci (uz nadoplatu): autosjedalice, košare za novorođenčad, adapteri, posuda za hranu, suncobran, kišna navlaka, držač za boce, zimska vreća, podloga za ljetno sjedalo.

Balios S Lux donosi vrhunsku udobnost, sigurnost i stil u svakodnevne šetnje s vašim mališanom. Za više informacija, posjetite našu web stranicu ili posjetite ovlaštene prodajne partnere. Živimo u vremenu urbane elegancije, a Balios S Lux je tu da pratite taj ritam.

Naručite CYBEX Balios S Lux dječja kolica

Objavljeno dana