Sigurnost i ljubav za vašeg malog putnika: Caretero Rio i-Size autosjedalica

Kada je riječ o autosjedalici Caretero Rio i-Size 0-22 kg sive boje, nije samo u pitanju udobnost i sigurnost vašeg djeteta – tu je i praktičnost koja čini putovanje s malim putnicima mnogo bezbrižnijim. Ova autosjedalica je dizajnirana s pažnjom prema detaljima, pružajući vam sve što je potrebno za siguran i udoban prijevoz vaše bebe ili malog djeteta.

Jedna od najvažnijih karakteristika ove autosjedalice je njezino jednostavno postolje koje se brzo i lako postavlja u vaš automobil. Stabilizirajuća noga osigurava dodatnu čvrstoću i stabilnost, što vam omogućuje da budete sigurni u svakom trenutku. Korištenje ISOFIX sidara u bazi čini montažu i demontažu sjedalice brzom i sigurnom.

Napredna značajka koju ova autosjedalica nudi je mogućnost rotacije za 360 stupnjeva. To olakšava postavljanje i izvlačenje djeteta iz sjedalice te čini svako putovanje znatno manje stresnim. Ova praktična funkcija može vam uštedjeti dragocjeno vrijeme i trud.

Sjedalica Rio dolazi s bazom opremljenom limiterom, što je izuzetno važno za njenu upotrebu u većini automobila. Možete je koristiti okrenutu prema natrag sve do visine od 87 cm kako biste osigurali maksimalnu sigurnost svog djeteta.

Osim toga, autosjedalica Rio dolazi s bogatom opremom, uključujući umetke koji omogućuju prilagodbu visine i težine djeteta od samog početka. Naslon sjedalice može se podesiti u tri koraka, s dodatnim korakom za prijevoz okrenut prema natrag. Također, nudi 7 različitih stupnjeva podešavanja naslona za glavu kako biste osigurali udobnost i sigurnost vašeg djeteta.

Sigurnosni pojasevi u pet točaka s praktičnim podešavanjem duljine osiguravaju da je vaše dijete sigurno i dobro fiksirano. Izdržljiva konstrukcija autosjedalice izrađena je od visokokvalitetnih materijala kako bi pružila dugotrajnu i pouzdanu zaštitu za vaše najmlađe.

Važno je napomenuti da je ova autosjedalica u skladu s rigoroznim standardom ECE R129 i-Size, što znači da ispunjava najviše sigurnosne zahtjeve. Standard i-Size razvijen je na temelju temeljitih analiza prometnih nesreća s djecom, zajedno s laboratorijskim testovima. Uvođenje ISOFIX instalacije i odustajanje od montaže sa sigurnosnim pojasevima pridonosi znatnoj sigurnosti i sprječava neispravnu montažu. Autosjedalicu je lako instalirati u automobil zahvaljujući indikatorima koji jasno pokazuju ispravno postavljanje.

S Autosjedalicom Caretero Rio i-Size dobivate vrhunsku sigurnost i praktičnost za putovanje vašeg djeteta. Njezina kompaktna težina od 12 kg i dimenzije pakiranja od 68x46x63 cm čine je izuzetno praktičnom opcijom za roditelje. Ova sjedalica je savršen izbor za sve koji traže najbolje za svoje najmlađe putnike.

Objavljeno dana