Zamrznuto povrće i voće, zamrznute namirnice…

Zamrznuto povrće i voće su proizvodi koji su prošli kroz proces zamrzavanja kako bi se produžio njihov rok trajanja. Oni se mogu kupiti u trgovinama i čuvati u zamrzivaču za buduću upotrebu.

Zamrznuto povrće, kao što su brokula, grašak, kukuruz, itd. su obično prikupljena i očišćena, pažljivo zamrznuta kako bi se zadržala svježina i hranjive tvari. Oni su jednostavni za korištenje, mogu se koristiti u različitim jelima, kao što su juhe, salate ili prilozi.

Zamrznuto voće, kao što su jagode, borovnice, maline, itd. su obično brzo zamrznuta nakon berbe kako bi se zadržala svježina i hranjive tvari. Oni su odlični za korištenje u kolačima, kompotima, ili kao prilog uz jogurt ili kefir.

Zamrznute namirnice su proizvodi koji su već kuhani i zamrznuti za buduću upotrebu. To uključuje proizvode kao što su zamrznute pizze, dinstani kukuruz, zamrznute kokice, itd. Oni su jednostavni za pripremu, samo ih treba zagrijati u mikrovalnoj ili pećnici, ali obično sadrže visoke količine soli i šećera te se preporučuje konzumirati ih u umjerenim količinama.

Objavljeno dana